Общество

Миколаївський активіст просить допомоги у боротьбі за ліс "Маяк", що у Корабельному: "Пелипаси вчепились у землю "намертво"

Миколаївський активіст Ігор Дерев’янко звертається до всіх з проханням про допомогу:

«Товариство, давно не просив про допомогу, але зараз дуже треба або фінансова допомога, або участь, або розголос у центральних ЗМІ. Справа по поверненню Державі земель роздерібаненого Миколаївського лісу «Маяк» продовжується. Пелипаси вчепились у землю «намертво», — зазначає  Дерев’янко.

«5 жовтня о 10-00 год. у Києві, у Верховному Cуді України (Судова палата у цивільних справах, вул. П.Орлика, 8) відбудеться знакове засідання за позовом Пелипас І.Ш., яка хоче повернути собі одну з 10-х ділянок лісу, що вони попередньо привласнили (справа № 6-1305 цс 16).

Суди нижчих інстанцій повернули землю у держ. власність. Я «третя особа» від громадськості по цій справі. Треба їхати у столицю та забезпечувати громадський контроль», — повідомив активіст.

«1. Хто може скинути на поїздку, скільки може, на картку ПриватБанку: 5168 7556 2857 2022, Дерев’янко Ігор.

2. Хто може поїхати у Київ для присутності на суді (якщо гроши мені скинуть — буде оплачено), або прийти у самому Києві, або може когось запросити на засідання у самій столиці, дзвоніть мені:
(097) 26 36 815.

Чому справа ділянки матері Пеліпаса у лісі на «Маяку»
повернута Вищим спецсудом на новий розгляд до районного суду

Справа реально знакова, бо перша, що попала у Верховний суд після розгляду у Вищому спеціалізованому суді. І дивно, що мене як «третю особу» навіть не повідомили про розгляд. Я взнав майже випадково», — пише член Тимчасової комісії щодо перевірки законності відведення земельних ділянок громадянам для будівництва приватних житлових будинків в районі вул. Мендєлєєва у Корабельному районі м. Миколаєва, затвердженого Рішенням Миколаївської міської ради № 62/54 від 24.06. 2014 р., Ігор Дерев’янко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button