Происшествия

Поліція просить вибачення у дівчини, фотознімок якої було розміщено замість безвісно зниклої

Увага! Встановлюється місцезнаходження безвісно зниклої неповнолітньої.

Як повідомлялось раніше, 30 вересня до Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулась 47-річна місцева мешканка із заявою про те, що 16 вересня донька потерпілої, Левицька Валерія Валеріївна, 19.12.1999 р.н., зранку пішла з дому та не повернулась по теперішній час.

В Николаеве снова
пропал без вести подросток –
на этот раз 16-летняя девушка

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України, встановлюється місцезнаходження неповнолітньої та обставини її зникнення.

Поліція звернулась до громадян, які можуть допомогти знайти Левицьку Валерію Валеріївну, повідомити до Інгульського відділу поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. 12-та Поздовжня, 42-а, або за телефонами (0512)21-61-11, 102.

Згодом до поліції звернулись представники засобів масової інформації про те, що нібито до уваги громадян раніше було надано зображення іншої дівчини, а не Валерії Левицької.

З’ясувалось, що мати безвісно зниклої, зазначивши про те, що фотографію неповнолітньої є можливість отримати лише через соціальну мережу, надала правоохоронцям дані Інтернет-сторінки своєї доньки. Жінка вказала, де саме повинен бути розміщений фотознімок. Узгодивши із заявницею у телефонному режимі фотографію, поліцейські розмітили оголошення про розшук підлітка, але, як з’ясувалось згодом, до уваги громадян було надано зображення іншої дівчини, яке також знаходилось на Інтернет-сторінці Валерії Левицької.

Правоохоронці звертають увагу громадян на фотографію безвісно зниклої, що розміщена у даній інформації, та просять вибачення у дівчини, фотознімок якої, як безвісно зниклої, було розміщено раніше.

Служба ювенальної превенції
Миколаївської області

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

  1. Я представляю как девушку задолбали на улицах !!!_)) и смех и грех . Мне наша полиция напоминает детей которые балуются с звонками в двери . Позвонил и убежал . Так и тут , а вот напрашивается вопрос , а где они вообще нарыли фото девушки с контакта ???????)))) Типа 2 копа ведут разговор , а давай вот эту в ориентировку внесём такая нечего , да давай найдём так хоть номерок возьмём ))))))

  2. Цитирую : Узгодивши із заявницею у телефонному режимі фотографію,тоесть мама даже не удосужилась подъехать и показать фото своей пропавшей дочери, я уже молчу о том, что она делала две недели со дня пропажи? Так что тут больше вопросов к маме.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button