Общество

"Ми не старі, ми просто літні люди…" Колектив ДК "Корабельний" привітав пенсіонерів зі святом

«Ми не старі, ми просто літні люди…» Саме такими словами можна охарактеризувати людей, яких на державному рівні вшановують у першу суботу жовтня, відзначаючи День ветерана України!

1 жовтня з настанням теплої золотої осені у всьому цивілізованому світі вже два десятиліття поспіль відзначається День людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана, який святкується з 2005 року.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.

Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

Це свято, передусім, відзначають люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше, що це покоління тих, хто на фронті чи в тилу, вистояли і зробили найбільший внесок у розгром гітлерівського фашизму. Цього не маємо забувати.

Творчий колектив Миколаївського міського палацу культури «Корабельний» провідним напрямком своєї діяльності вбачає у вихованні в молоді та підростаючого покоління шанобливого ставлення до старших, ветеранів, бабусь та дідусів, а також робити усе можливе, щоб дозвілля нашого старшого покоління було різноманітним та цікавим.

Саме тому 27 вересня ми завітали з творчим візитом до відділення соціально-побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Запальні пісні, гумор та чудові хореографічні постановки дарували присутнім учасники народного вокального ансамблю «Океаночка» (керівник Сергій Реутов), школи індійського танцю «Лакшмі» (керівник Наталія Конончук).

 

29 вересня на запрошення адміністрації МСП «Октябрьск» ми виїхали із концертною програмою на підприємство, щоб привітати колишніх працівників, які, незважаючи на те, що зараз хоч і перебувають на заслуженому відпочинку, та все одно перебувають у строю, дають доречні поради та настанови і своїм трудовим шляхом  служать гарним прикладом для наслідування молоді.

До присутніх зі словами побажання звернулися представники адміністрації СМП «Октябрьск» (філії АМПУ) Андрій Єгоров та Олександр Калошин, який вручив усім пам’ятні подарунки, а молодіжна рада підприємства підготувала для своїх старших колег безпрограшну лотерею, яка додала ентузіазму присутнім.

Справжнім творчим подарунком для всіх був виступ учасників народного вокального ансамблю «Океаночка», а також його солістів– Олени Ольховик, Лариси Сафронкіної, Світлани Омельчук, а ще народного гумориста Івана Каламурзи, вокального дуету у складі Поліни Риженкової та Анжеліки Мельничук.

Олексій Чебан, директор ПК «Корабельний», теж долучився до привітань, побажавши цілий віз здоров’я та запросивши усіх ставати учасниками художньої самодіяльності нашого осередку культури.

Швидко пролетів час, та ще довго не вщухали емоції, що панували в душах запрошених від отриманої насолоди після спілкування із творчістю.

За матеріалами Максима Коровай,
заступника директора з
культурно-масової діяльності
ММПК «Корабельний»

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button