Общество

"Пишаємось, що випала можливість разом досягати професійних висот", - колектив ДЦ Корабельного району вітає свого директора

Свято Майстра своєї справи

Кожне свято має свою історію. Ця історія розпочалась 25 років тому, у 1991 році, коли молода вродлива дівчина очолила великий творчий колектив Дитячого Центру позашкільної роботи Корабельного району міста Миколаєва.

Упродовж довгих років керування закладом  було все: радість перемог та подолання труднощів, злети та падіння, нагороди та зауваження.

Але оптимізм, послідовна і наполеглива праця, багаторічна самовідданість внесли вагомий внесок у розвиток нашого позашкільного закладу.

Не є випадковістю, що Дитячий Центр у 2011 році за виховання учнівської молоді нагороджений почесним знаком «Освіта Миколаєва», а у 2016 – заклад відзначено «За гармонію розвитку».

ДЦ позашкільної роботи Корабельного району має досить високий рейтинг серед закладів позашкільної освіти не тільки міста,  а й області.  І все це,  завдяки директору Дитячого Центра  – Турчак Тетяні Григорівні, яка вкладає в довірену їй справу все своє натхнення і душу, невтомно дбає про стабільний педагогічний і дитячі колективи, є фундатором позашкільного закладу нового типу.

Турчак Тетяна Григорівна – Майстер своєї справи! Вона об’єднала в Дитячому Центрі цікавих, і що головне, — зацікавлених в роботі на спільний результат, талановитих, яскравих особистостей. Таланти творчих колективів ДЦ відомі далеко за межами України: Чехія, Греція, Македонія, Болгарія, Польща, Хорватія, Казахстан, Туреччина.  В закладі працюють 3 педагога, нагородженні званням «Відмінник освіти України», 8 педагогів нагороджені грамотами Миколаївської облдержадміністрації «Кращий педагогічний працівник Миколаївської області», 2 дитячих колективи мають звання «Зразковий художній колектив» та 1 – «Народний художній колектив».

Шановна Тетяно Григорівно! Ми пишаємось тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот. Прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм та людяність.

Напередодні Дня працівників освіти колектив Дитячого Центру позашкільної роботи Корабельного району вітає Вас зі святом.

Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових плідних здобутків. А ще воліємо, щоб поряд із вами завжди була працьовита, віддана і випробувана в штормах славна команда, яка завжди підтримуватиме вогонь Ваших незгасимих ідей і помислів.

                                                         З повагою і вдячністю — колектив ДЦ

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Дети коллектива "Организаторы досуга "Браво"" Присоединяются к поздравлениям))))))) Самый лучший, креативный, талантливый директор ценящий своих сотрудников))))) Спасибо Вам за все))))

    1. Вот уже и выросло и даже обзавелось детьми поколение, которое не способно выразить свои мысли без скобочек.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button