Экономика

"Щоб отримати ліцензію на право роздрібної торгівлі алкоголем і сигаретами – звертайтесь в ЦОП", - миколаївські податківці

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області, що обслуговує платників податків Корабельного та Інгульського районів міста, нагадує, що суб’єкти господарювання можуть подавати документи та отримати ліцензії у Центрі обслуговування платників (ЦОП).

Для отримання ліцензії суб’єкт господарювання повинен надати:

— заяву суб’єкта господарювання, яка надається окремо на кожний вид торгівлі — алкогольні напої, сидр та перрі (без додання спирту) або тютюнові вироби у довільної формі.

У заявах про видачу ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, сидром та перрі (без додання спирту) суб’єктом господарювання додатково зазначаються адреса місця торгівлі, перелік реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери посвідчень реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, та дата початку їх обліку в органах державної фіскальної служби.

— копію платіжного доручення з відміткою банку про сплату (оригінал відмітки банку).

Документи, що є підставою для видачі ліцензії, подаються в одному примірнику в копіях, засвідчених нотаріально або органом, який видав оригінал документа, та приймаються за описом. Ліцензія або рішення про відмову у її видачі видається заявнику не пізніше 10 календарних днів від дня одержання документів.

Ліцензії видаються заявникові при пред’явленні ним документа, що посвідчує особу (для фізичних осіб), або уповноваженому на те представнику заявника за довіреністю.

Отримання ліцензії в ЦОП дозволить значно економити час.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Текст сообщения...неужели этих гэнделыков мало а? надо ещё и ещё чтобы все магазины которые есть продавали эту хрень

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button