Происшествия

В Миколаєві від отруєння сурогатним алкоголем померло 5 людей, у тому числі дві подружні пари

За оперативним повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, в Миколаєві від отруєння сурогатним алкоголем померло 5 осіб.

Як повідомляє Державна продспоживслужба на офіційному сайті, люди померли 21-24 вересня. Усі потерпілі — мешканці мікрорайону Тернівка міста Миколаєва.

«За результатами судмедекспертизи у померлих виявлено в крові метанол», — підкреслили в повідомленні.

В Николаеве зафиксированы несколько
смертей от отравления алкоголем

Правоохоронці встановили місце, де було придбано горілку, ймовірно, внаслідок вживання якої настала смерть п’ятьох осіб, — повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Раніше повідомлялось про настання смерті двох людей, які, за попередніми даними, отруїлися алкоголем. З’ясовано, що за аналогічних причин могла настати смерть ще трьох громадян.

Так, у проміжок часу з 21 по 24 вересня загинули троє чоловіків та двоє жінок, віком від 41-го до 52-х років, у тому числі дві подружні пари.

До Головного управління державної фіскальної служби в Миколаївській області направлені копії матеріалів кримінального провадження для проведення додаткової перевірки та прийняття відповідного рішення.

За вказаними фактами триває досудове розслідування кримінальних проваджень за ознаками ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Крім того, на Харківщині зареєстровано 56 випадків отруєнь сурогатами алкоголю. Із загальної кількості постраждалих 24 особи померло.

В м. Лиман Донецької області зареєстровано 9 випадків отруєння сурогатами алкоголю, із них 5 завершились летально.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button