Происшествия

З авто, припаркованого біля будинку в Корабельному районі, вкрали акумулятор

 

22 вересня у Корабельний відділ поліції про скоєння крадіжки акумулятору з транспортного засобу «ВАЗ-21011», що знаходився поблизу будинку №7 на вул.Глінки, повідомив 29-річний чоловік.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 КК України «Крадіжка», що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Поліцейські вживають заходів щодо встановлення та затримання винних осіб.

Правоохоронці звертаються до громадян, які стали свідками скоєних злочинів, або володіють інформацією, корисною для слідства, повідомити до територіальних відділів поліції, або за телефоном «102».

Відділ комунікації поліції
Миколаївської області

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. для этого есть гаражи,а то по наставляют во дворах,а потом видили те у них украли,меньше ставьте у подъезда,надо чтоб и колёса сняли,может только тогда до автолюбителей дойдёт купи гараж и держи свои дрова там!!!!

  2. А ище в гараж можна им дамой прийти оддахнуть от семейных забот и хлопот.типа машину делал.пакупайте гаражи!

    1. Поддерживаю тебя полностью Ольчик ! я так понял так муж у тебя поступает ?) Но есть и стоянка для этого , нет денег заплатить и за стоянку , [censored] авто тогда покупать , все эти моменты нужно учитывать

    2. Вместо того, чтоб быть такой злобной, лучше б Вы, женщина, научились грамотно писать! 21 век надворе!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button