Происшествия

У Миколаєві за один день провели обшуки в 14 гральних закладах

Слідчим відділом управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Миколаївської області у ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом (ч. 1 ст. 203-2 КК України), 20.09.2016 спільно з оперативними співробітниками управління захисту економіки в Миколаївській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України проведено 14 санкціонованих судом обшуків за адресами надання послуг у сфері грального бізнесу, розташованих у місті Миколаєві.

Під час обшуків вилучено:

— Понад 100 одиниць комп’ютерного обладнання, яке надавало можливість доступу до азартних ігор на комп’ютерних симуляторах, обов’язковою умовою участі в яких є сплата гравцем грошей. У результаті цих азартних ігор учасник міг як отримати виграш (приз) у будь-якому вигляді, так і не отримати його залежно від випадковості;

— Документи, чорнові записи, що можуть свідчити про протиправну діяльність та інше майно тощо.

Досудове розслідування триває.

Прокуратура області і надалі займатиме послідовну принципову позицію щодо протидії незаконному зайняттю гральним бізнесом з суворим дотриманням вимог закону.

Довідково: санкція частини 1 статті 203-2 КК України передбачає покарання у виді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

Нагадаємо, ми писали: «Прекратите этот беспредел!», — николаевец не верит, что правоохранители не знают о работе залов игровых автоматов

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

    1. Привет тролляка пятиканальная, разминаешся? Как живешь диванный борец за мздобульные ценности, доллары своевременно платят?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button