ОбществоЭкономика

Миколаївець в суді вимагає скасувати підвищення тарифів на утримання будинків

У провадженні Центрального районного суду м. Миколаєва перебуває адміністративний позов місцевого мешканця до виконавчого комітету Миколаївської міської Ради.

Позивач просить визнати протиправним та скасувати рішення виконкому Миколаївської міськради від 26.02.2016 року № 122 «Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» в частині затвердження тарифу на послуги з утримання будинків для підприємства ТОВ «ЖЕК «Забота» п.п. 1.3.3.; 1.3.4.

Оскаржуване рішення, на думку позивача, прийнято з порушеннями норм діючого законодавства і стосується підвищення тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій.

У судове засідання, під головуванням судді Галини Подзігун, з’явились позивач та представник відповідача.

Представник відповідача заявила клопотання про долучення до провадження письмових заперечень на позовну заяву. Суд задовольнив вказане клопотання.

Окрім цього, суд долучив до матеріалів справи додаткові матеріали надані позивачем та надав представнику відповідача час для ознайомлення з ними та підготовки заперечень.

Наразі у засідання оголошено перерву до 14.30 год, 26.09.2016 року, повідомила прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button