Общество

Голос Олександра Демчука через Skype почули жителі сіл Вітовського району

Сьогодні, 15 вересня, голова Вітовської райдержадміністрації Олександр Демчук провів Skype-спілкування з мешканцями району.

«Регіональний проект «Голос громади», який діє в Вітовському районі за активного сприяння комунальної установи «Централізована бібліотечна система», має успіх у мешканців району. На сьогоднішній день голова Вітовської райдержадміністрації Олександр Демчук працює у форматі відкритості, оперативного реагування на виклики громади, тому системно проводить Skype-спілкування з громадою району», — повідомляють в райдержадміністрації.

В Інтернет-центрах при бібліотеках-філіях зібрались жителі сіл: Костянтинівка, М-Погорілове, Котляреве, Полігон, Галицинове, щоб задати питання владі і отримати відповіді та роз’яснення.

Під час скайп-спілкування обговорювались питання ремонту доріг, освітлення вулиць в населених пунктах, водопостачання, субсидій, допомозги в приватизації, маршрутного сполучення з містом Миколаєвом.

За результатами Skype-спілкування голова райдержадміністрації надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button