Экономика

Керівництво "СМП "Октябрьск" бере участь у роботі Міжнародної конференції "Інтегровані транспортні коридори Європа - Азія"

Сьогодні, 8 вересня, в Одесі розпочала свою роботу Міжнародна транспортна конференція «Інтегровані транспортні коридори у сполученні Європа — Азія», організатором якої є Міністерство інфраструктури України.

Відкрив конференцію Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, зазначивши, що ключовим завданням для України є відновлення статусу транзитної держави. За його словами, підвищення транзитної привабливості України Міністерство бачить через реформування автомобільного, морського, залізничного та авіаційного секторів.

«У нас є вигідне географічне положення, доступ до моря і надійних міжнародних партнерів. Створення нового міжнародного транспортного коридору Балтійське море — Чорне море — Каспійське море сприятиме створенню комплексної стратегії для всіх видів розвитку перевезень і завантаження існуючої інфраструктури вздовж маршруту. Ми вважаємо, що це буде успішною платформою для конструктивного діалогу з усіма зацікавленими сторонами, які мають інтерес до перевезень на цих напрямках.», — заявив Володимир Омелян.

Також Міністр підкреслив, що на сьогоднішній день Міністерство інфраструктури України є Міністерством реформ.

«Нашим основним завданням є модернізація транспортної системи у відповідності до європейських та світових тенденцій», — додав Володимир Омелян.

У конференції, де представлені учасники з майже 20 країн світу, а також представники міжнародних фінансових організацій, беруть участь в.о. директора ДП «СМП «Октябрьск», розташованого у Корабельному районі Миколаєва, Руслан Олейник та заступник директора з експлуатації Дмитро Якименко, — повідомляє прес-служба держпідприємства.

Читайте також:

«Ми відкриті як для інвесторів у портову інфраструктуру, так і для компаній- портових операторів», — міністр інфраструктури Володимир Омелян;

«Закон про концесію ми зможемо на практиці відпрацювати на базі порту «Октябрьский», — міністр інфраструктури України

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Ездить пить на шару все всегда могли! Ждём результата и контрактов))) а езда за кордон на шару, обычная практика)))) надеюсь могут расшифровать название конференции?)))))

  2. Результат на лицо, мы здобулы, Украина превращается в перевалочную базу, так же все делается для быстрого сбыта пшеницы из страны, мы продаем все что можем чтобы побольше нагрести не думая про будущее. В Бердянске, например , повырубали виноградники и сады персиков, яблок, груш. За место них по весне садят пшеницу и потом быстро сдают урожай, все, дело на мази. Это не люди это вандалы в своей стране. Будущее рабов.

    1. Соседние страны (напр. Белорусь) активно пытаются стать перевалочной базой , но из-за невыгодного географического положения им очень трудно это сделать . На самом деле нужно радоватся , что у нашей страны есть транспортные возможности , развитая Ж Д инфраструктура и морской транспорт , мощные порты и.т.д.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button