Общество

Ветерани АТО стануть лідерами місцевих змін у Миколаєві

Школа Державного управління запускає в Миколаєві новий проект. Цій події був присвячений  День відкритих дверей під гаслом: «Ефективне врядування: як стати лідером місцевих змін»,  що відбувся убізнес-центрі «Олександрівський».

Мета проекту – запровадження системних змін та перезавантаження влади. Ця навчально-проектна програма  об’єднає представників влади, бізнесу та громадських активістів у вирішенні спільних проблем. Наприкінці курсу учасники тренінгу мають запровадити та реалізувати суспільний проект, — повідомляє прес-служба Миколаївської філії Української асоціації інвалідів АТО.

Презентацію програми провела керівник проекту #ШДУ Вікторія Куць.

Участь у заняттях  безкоштовна, але відбір потенційних кандидатів досить суворий: необхідно заповнити анкету та пройти співбесіду. Під час презентації були названі п’ять перших курсантів, що відповідають усім необхідним критеріям.

Як зазначила керівник проекту, учасникам АТО та членам «Української асоціації інвалідів АТО» надаватимуться преференції під час відбору.

« Наша мета – зробити ветеранів найбільш прогресивною частиною сучасного суспільства, його рушійною силою», — каже директор Миколаївської філії Української асоціації інвалідів АТО Ілля Шполянський.

Для бажаючих взяти участь у програмі учасників АТО та інвалідів, оплачуватиметься обід під час занять, а для мешканців районів області – проїзд до міста.

Як відомо, зміни в суспільстві починаються зі змін особистості, тож за результатами навчання місто отримає справжніх лідерів, здатних запровадити реальні зміни, — впевнені ініціатори проекту.

Читайте новини першими

Связанные статьи

11 комментариев

  1. МОЛОДЦІ!ГАРНА ІДЕЯ І ПЕРСПЕКТИВНА, ЩО НАРАЗІ НАДЗВИЧАЙНО АКТУАЛЬНА!ТА ОСЬ ТІЛЬКИ,ДРУЗІ,ЗВЕРТАЙТЕ УАГУ НА ПРАВИЛА ОРФОГРАФІЇ!!!ДУЖЕ ОБРАЗНО,ЩО ТАКІ СЛОВА ПИШЕТЕ БЕЗГРАМОТНО: "ЗАЙНЯТЬ" - ТРЕБА ПИСАТИ "ЗАНЯТЬ".
    Участь у зайняттях безкоштовна, але відбір потенційних кандидатів досить суворий: необхідно заповнити анкету та пройти співбесіду. НЕ ПОГОДЖУСЬ ІЗ СУВОРІСТЮ КРИТЕРІЇВ (ЯКИХ АЖ ДВА!) НА ВІДБІР ПОТЕНЦІЙНИХ КАНДИДАТІВ.
    А ТАК - ДУЖЕ КРЕАТИВНО ТА ГАРНО!!!!

  2. Дай Бог щоб з цієї ідеї вийшло щось путнє. А на предмет помилок , то це ще не найгірший варіант тексту . І , перепрошую , мабуть Ви хотіли написати "ОБРАЗЛИВО" а не "ОБРАЗНО" , хоч українською правильно було б написати "ПРИКРО" . Вивчайте українську , це цікаво та корисно . :-)

  3. Значит будут мочить всех на кого фас скажут? Предлагаю начать с Ентина и Сенкевича.

  4. Интересуюсь спросить,а есть ли какое образование у Героев?То,что они-Герои сомнений не вызывает,но для руководства какими-либо структурами нужны определённые знания.Вот у нас Генпрокурор без юридического образования и страна просто тонет в правовом нигилизме.Конечно,образование ума не даёт,но всё-таки разминка для мозга.

    1. Да ты на себя посмотри чучело трусливое . В отличии от тебя , они настоящие мужики , которые не прятались по углах с липовой грыжей. Когда на нашу страну пришел оккупант , эти парни защитили собой наш город и всю Украину . благодарность им за их ратный труд и почет от народа . А ты мразь Лугандонская пошел на йух , гнида кремлядская мерзопакостная .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button