Экономика

"Це ворота для заходу в Україну мільярдів інвестицій". У ВР розгянуть законопроекти, розроблені Міністерством інфраструктури

Пакет законопроектів, який було розроблено в Міністерстві інфраструктури спільно з Кабінетом Міністрів України та народними депутатами, буде розглянутий під час п’ятої сесії Верховної Ради восьмого скликання, яка розпочала свою роботу 6 вересня 2016 року. Про це під час брифінгу заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Міністерства інфраструктури України.

Міністр запевнив, що прийняття цього пакету законів, крім іншого, дасть змогу сформувати в Україні чіткі правила гри для інвесторів:

«Це не просто стоси паперів та документів, — це ворота для заходу в Україну мільярдів і десятків мільярдів закордонних інвестицій. Це створення чітких правил гри, завдяки яким західний інвестор зможе довіряти і ефективно працювати в нашій країні. Я переконаний, що ми наберемо необхідну кількість голосів народних депутатів, і ці закони буде схвалено. Ми хочемо створити абсолютно нову парадигму роботи в Україні, щоб ми мали європейську якість, європейську інфраструктуру».

При цьому Володимир Омелян зауважив, що в Міністерстві інфраструктури на стадії розробки перебуває ще один ключовий законопроект, необхідний для залучення інвестицій:

«Окрім того, зараз у розробці перебуває ключовий закон для залучення інвестицій – Закон про концесію. Він є тим ключиком, який необхідний для проведення концесії морських портів, інфраструктурних об’єктів, доріг та інших важливих галузей життя».

Нагадаємо, ми писали: «Закон про концесію ми зможемо на практиці відпрацювати на базі порту «Октябрьский», — міністр інфраструктури України

«Якщо ми цього року приймаємо закон про концесію, то наступного року, в кращому випадку, ми зможемо відпрацювати його на практиці на базі порту «Октябрьский». Треба подивитися, як цей закон функціонує в реальності. Якщо все добре, то ми зможемо говорити і про більш великі об’єкти, але це 2018 рік тоді», — казав нещодавно Володимир Омелян.

Читайте також:
Руслан Олейник: Почему не стоит отдавать порт «Октябрьск» в частные руки

Читайте новини першими

Связанные статьи

11 комментариев

  1. Пока у нас в стране "активисты"делают,что хотят обвиняя всех без разбору работниками Кремля,а власть и МВД в ее лице будут тупо смотреть на это и ничего не делать,хер какие инвестиции сюда придут!!! Хотите в Европу так делайте как в Европе,мордой в пол всех нарушителей закона и за решетку.Суд должен решать кто виновен или нет,а не пьяное быдло с грязью под ногтями,которому конкуренты дают 100 гривен и говоря кто есть рукой Кремля,

    1. ты предлагаешь мордой в пол всех бабушек, которые перебегают проспект напротив больницы? они же ведь тоже нарушители.

      1. Не нужно путать дар божий с яичницей. Бабки в лучшем случае административные нарушители, а не уголовные преступники.

      2. Саша,ты не спеши,прочти то,что я написал,дай мозгу время на обработку,а потом отписуйся.Не будь дураком.Бабушки перебегающие дорогу не по правилам,врятли отпугнут инвесторов.

      1. А по существу ты что-то написать можешь,или так всю свою позорную жизнь,в тазик путать будешь!?

      2. Рука Кремля это ты слесарь завода страны оккупанта, сгинь гадина.

      3. Истинну глаголишь слесарь. Вон как шавки кремлядские желчю забрызгали . Попал в " яблучко " .

    1. Зря ты ему ответил, Арнаут и есть Слесарь, он всегда так делает когда над его бредом смеются.

      1. Бред тут несешь ты и сам же смеешься с себя. В общем как есть герой русской сказки Иванушка-дурачок, а теперь еще со скрепами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button