Экономика

Про виконання планів, модернізацію об'єктів, оновлення перепускного режиму та інше говорили на засіданні Ради порту "Октябрьск"

1 вересня 2016 року в адміністрації СМП «Октябрьск» відбулось чергове засідання Ради порту, в якому брали участь керівний склад ДП «СМП «Октябрьск» та адміністрації порту «Октябрьск», інші представники підприємств.

Про це повідомляють на офіційному сайті Державного підприємства.

У вступній промові в.о. директора ДП «СМП «Октябрьск» Руслан Миколайович Олейник наголосив, що підприємство докладе всіх зусиль для виконання запланованих капітальних інвестицій та й надалі в питаннях будівництва, модернізації та реконструкції об’єктів порту буде дотримуватися затверджених фінансового, інвестиційного та стратегічного планів ДП «СМП «Октябрьск».

В ході засідання були заслухані доповіді представників філії «Октябрьск» ДП «АМПУ» та ДП «СМП «Октябрьск» про результати роботи за 2015 та січень-серпень 2016 року, а також розглянуті питання:

• реалізація проектів, передбачених Планами розвитку порту «Октябрьск» та Стратегічним та Інвестиційним планами ДП «СМП «Октябрьск»;

• будівництво нових залізничних колій, реконструкція вантажних складів, створення спеціалізованих комплексів з вивантаження;

• забезпечення в порту заходів з підвищення пожежної безпеки та дотримання правил охорони праці при виконанні вогневих робіт, особливо у зв’язку з сезонною пожежною небезпекою.

За результатами засідання були прийняті наступні рішення: продовжити сумісну роботу адміністрації СМП «Октябрьск» та ДП «СМП «Октябрьск» з оновлення, реконструкції, модернізації основних фондів порту, залучення додаткових вантажопотоків, в т. ч. транзитних вантажів, приділити особливу увагу заходам з охорони праці та пожежної безпеки, створити робочу групу з метою якісного опрацювання питання щодо покращення та оновлення перепускного режиму порту.

Нагадаємо, ми писали: «Закон про концесію ми зможемо на практиці відпрацювати на базі порту «Октябрьский», — міністр інфраструктури України

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button