Общество

"Ми - школа демократична". Напередодні навчального року в Миколаївській ЗОШ №29 пройшла аналітико-плануюча педрада

Сучасний освітній лідер упевнений
у правильності своїх ідей, задумів, дій.
Він завжди надихає колектив на успіх,
сприяє його розвитку.
В. Громовий

 

30 серпня у Миколаївській школі № 29 відбулася аналітико-плануюча педагогічна рада на тему: «Підсумки роботи Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №29 за 2015 -2016 навчальний рік та завдання педагогічного колективу на новий 2016 — 2017 навчальний рік».

Педагогічна рада мала на меті підвести підсумок роботи педагогічного колективу школи на шляху розв’язання проблемної теми на І етапі та накреслити завдання, прийняти план та орієнтацію на розв’язання визначених проблем на новий 2016 — 2017 навчальний рік (ІІ етап вирішення проблемної теми).

 

Засідання відкрила директор школи Лариса Анатоліївна Грицюк, яка розповіла про діяльність педагогічного колективу в 2015-2016 навчальному році щодо виконання річного плану роботи закладу і німецько-український проект «Молодь і дебати», над яким школа буде працювати у новому навчальному році. Заступники директора з навчально-виховної роботи Світлана Вікторівна Братошевська та виховної роботи Анна Василівна Силкіна розповіли про необхідність і особливості визначення шляхів покращення результативності навчально-виховного процесу.

 

По завершенню доповіді й виступів відбулося обговорення «На шляху до нової української школи». Вчителі були об’єднані у сектори, які характеризували школу сьогодні і школу нового покоління. З презентацією щодо основних положень концепції Нової української школи, зокрема, про ключові компетентності для життя, педагогіку партнерства та способи мотивації вчителя, а також закликала до широкого обговорення концепції керівник МО вчителів природничих дисциплін, вчитель біології та хімії Дибченко Валентина Іванівна.

 

У ході засідання педагоги пройшли експрес-тест «Чи готовий вчитель поч. класів до роботи за оновленою програмою»(навчання грамоти, укр. мова, літ. читання, математика), а керівник МО вчителів початкових класів Бикович Наталія Миколаївна повідомила про нововведення, які очікують початкову школу з 1 вересня 2016 року.

Практичний психолог школи Олена Скорохід розповіла про особливості формування компетентного учня на демократичних засадах і реалізацію Всеукраїнського проекту «Демократична школа» у 2016-2017 н.р.

 

Інженер з охорони праці Олена Кузнєцова продемонструвала присутнім презентацію стану роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності, протипожежної безпеки, дорожньо – транспортного травматизму за 2015 – 2016 навчальний рік та розповіла про організацію роботи на новий навчальний рік.

На завершення педагогічної ради директор школи ознайомила присутніх з річним та навчальними планами на 2016-2017 н.р., що були прийняті колективом, і побажала вчителям вдалого навчального року, нових здобутків, терпіння, затишку у родинах і міцного здоров’я.

osvita-mk.org.ua

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button