Общество

"Антикорупційний сервіс «Пульс» - надійний захисник громадян", - стверджують миколаївські податківці

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області нагадує про функціонування антикорупційного сервісу «Пульс», головний принцип роботи якого полягає у негайному реагуванні та оперативному вирішенні проблемних питань платників податків а також забезпечення зворотного зв’язку.

Фахівці Державної фіскальної служби України не тільки приймають скарги громадян, а й повідомляють заявникам про результати розгляду їх звернень та вжиті заходи.

Податківці нагадують про електронні
сервіси для платників податків

Зателефонувавши за номером «Пульсу» (044) 284-00-07, можна повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників органів ДФС та оперативно вирішити суперечливі питання.

При наданні інформації бажано назвати своє прізвище, ім’я, по-батькові (посаду, назву суб’єкта господарювання), місце проживання (адресу юридичної особи) та обов’язково зазначити назву органу ДФС, з яким пов’язана подія, коли відбулась подія, прізвище, ім’я, по-батькові працівника органу ДФС, в роботі якого вбачаються протиправні або корупційні дії, та суть проблеми.

Про результати розгляду інформації клієнти повідомляються в режимі Call-back (працівник сервісу повідомляє про результати розгляду) невідкладно або протягом 1-3 робочих днів. Якщо інформація потребує додаткового розгляду, то загальний термін її опрацювання не перевищує 15 днів.

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

Нагадаємо, ми писали:
В Николаеве СБУ и военная прокуратура за вымогательство задержали замглавы областной налоговой

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button