Общество

Мешканці Кульбакіно із задоволенням приймали виступаючих артистів, а також самі могли брати участь у святковій програмі

 

У Кульбакіно за підтримки управління з питань культури та охорони культурної спадщини та за участю Кульбакінського будинку культури 23 серпня відбувся святковий концерт на честь Дня Прапора України та Дня Незалежності України.

Активно приймали участь в організації та проведені святкової програми місцеві депутати міськради, які допомогли призами та солодощами для учасників та відвідувачів. На концерті було справжнє свято — повідомляють працівники Кульбакінського будинку культури.

DSCN5263

Крім виступів творчих колективів БК, також було багато конкурсів та змагань, які проводились за участю Козацької громади Корабельного району. Мешканці Кульбакіно з великим задоволенням приймали виступаючих артистів, а також самі могли брати участь у святі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Пока власти не перестанут воровать деньги, спуская их на всяких уличных идеологических акциях ( плюс переименования всея страны), как при Советском Союзе, результат будет одинаковым- в облущеных стенах за выступающей самодеятельностью под руководством великого вождя и правительства. Зато под идеологические песни и речевки стада. История повторяется по кругу на глазах изумлённого всего мира, хотя им всем тоже безразлична судьба людей, населяющих Украину.

    Все эти лозунги с Советских времён почти не меняются
    Слава
    Ура
    Светлое будущее будущим поколениям

    1937год- 2017год
    Год репрессий над неугодными. Смотрите скоро на экранах.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button