ОбществоПроисшествия

Пенсіонерка з Корабельного району віддала 128 тис. грн. за «спасіння» сина, а чоловік "накупив" харчів на 10 тис. грн.

До поліції Корабельного району звернувся 63-річний чоловік, який повідомив, що на Інтернет-сайті знайшов оголошення про надання послуг майстром по утепленню будинків та, зв’язавшись по телефону із представником «фірми», домовився з ним про виконання роботи. Єдиною умовою стало те, що було потрібно внести передплату на певний картковий рахунок. Заявник зробив все так, як було оговорено, та як тільки він переказав 3700 гривень, зв’язок з аферистом відразу обірвався.

До Корабельного відділу поліції звернувся 51-річний чоловік, який повідомив, що до нього зателефонував незнайомець та, представившись робітником банку, виманив у потерпілого 3600 гривень.

«Зіграли» аферисти на батьківських почуттях  74-річної мешканки Корабельного району, яка за «спасіння» свого нащадка віддала 128 000 гривень.

Намагався придбати через Інтернет харчові продукти ще один мешканець Корабельного району, який на вказаний «продавцем» картковий рахунок переказав передплату у розмірі 10 000 гривень, однак бажане так і не отримав.

Розпочаті кримінальні провадження за ознаками чч.1 та 3 ст.190 КК України «Шахрайство», санкції яких передбачають покарання від накладання штрафу до позбавлення волі на строк до восьми років.

Тривають слідчі дії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button