Экономика

В СМП «Октябрьск» розпочалась атестація робочих місць. За результатами працівникам запропонують пільги та компенсації

 

18 серпня, відповідно до комплексних заходів щодо досягнення встановлених нормативів безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, підвищення існуючого рівня охорони праці, та на виконання постанови КМУ від 01.08.1992 № 442 «Про порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці» у філії «Октябрьск» державного підприємства «Адміністрація морських портів Ураїни» розпочато процедуру атестації робочих місць за умовами праці.

Постійно діюча комісія філії під головуванням головного інженера Володимира Жильникова підготувала список робочих місць, які підлягають атестації, та визначила перелік шкідливих та небезпечних факторів, які діють на цих робочих місцях.

«Такими, що підлягають атестації, визначено 17 робочих місць» — зазначив начальник служби охорони праці Олег Панченко.

Силами ТОВ «НДІ профілактичної медицини», яке стало переможцем за результатами проведення електронних торгів, розпочато інструментальні виміри параметрів виробничого середовища.

За результатами атестації будуть підготовлені пропозиції на встановлення пільг та компенсацій залежно від умов праці.

Джерело: www.uspa.gov.ua

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Пусть на Нгз проведут такое, тут в некоторых условиях не возможно вообще работать. А химический завод относят к металлургии. Хотя сам глинозем получают путём многих химических процессов.

  2. Ты забыл дописать : ВРЕДНЫХ химических процессов . В производственном цикле получения глинозема используется каустик - мощный конероген . Каустик на завод завозят жд. цистернами. Потом вся эта химия попадает в воздух которым дышат наши дети , в почву на которой растут овощи и в воду где уже не живет рыба .

  3. федюня и николай пишите бред потому что тупые и не знаете законов. Если у людей нет контакта с химическими веществами определенными в постановлении кму то никаких льгот не положено. А то что кому-то хочется может разве что хотеться. А подстрекать трудовой класс это бычество. Реальные вещи нужно говорить и еще со ссылками на нормативную документацию, и не п....деть ахинею.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button