Происшествия

В Балабанівському урочищі двічі за тиждень гасили пожежі

На території Миколаївської області не припиняють горіти суха трава та сміття. Так, за минулий тиждень зареєстрована 131 пожежа, із них — 112 на відкритих територіях.

Вогонь пройшов загальну площу близько 72 Га. Крім того, зафіксовано 2 займання хвойної підстилки в Балабанівському урочищі загальною площею понад 1000 кв.м. та 1 пожежа на території Кінбурнського лісового масиву площею 100 кв.м., — повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Рятувальники Миколаївщини закликають  мешканців та гостей нашого краю! Не провокуйте пожежі в природних екосистемах! Сумлінно дотримуйтесь правил безпечної поведінки! Не випалюйте пожнивні залишки, суху траву та сміття на присадибних ділянках, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку! Пам’ятайте, що невеличкі загорання сухої трави при сукупності певних факторів може обернутися бідою та перетворитися на масштабну пожежу з непоправними наслідками. Будьте пильними та обережними! Бережіть себе та своє життя! В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку «101»!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button