Происшествия

Службові особи «Миколаївоблтеплоенерго» незаконно перерахували киянам 3 млн.грн., призначених на встановлення лічильників

Прокуратурою Миколаївської області спільно з Управлінням Служби безпеки України в Миколаївській області виявлено факти розтрати бюджетних коштів обласним комунальним підприємством «Миколаївоблтеплоенерго».

Попередня сума збитків становить понад 3 млн. гривень, — зазначили у прес-службі прокуратури області.

За вказаним фактом слідчим відділом УСБУ в області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

У рамках вказаного провадження слідчими СВ Управління СБ України в Миколаївській області перевіряється причетність службових осіб ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», які діяли в інтересах одного із приватних підприємств м. Києва, до розтрати та привласнення бюджетних коштів.

Йдеться про те, що у період 2015-2016 років службові особи підприємства уклали договір підряду на проведення робітниками приватного підприємства м. Києва робіт, пов’язаних з встановленням понад 300 одиниць вузлів обліку теплової енергії, їх монтажем та налагодженням, встановлення в зазначених обчислювальних вузлах модулів передачі даних GSM/GPRS та виконання інших робіт.

В этом году в Николаеве обещали
бесплатно установить 636 теплосчетчиков

У вище вказаний період часу працівники приватного підприємства м. Києва перелічені роботи не виконали, а службові особи «Миколаївоблтеплоенерго» незаконно перерахували кошти у загальній сумі понад 3 млн. гривень на адресу цього приватного підприємства м. Києва, чим завдали матеріальну шкоду.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Аха, я так понимаю, скоро мы остро прочувствуем ситуацию, получив платежные уведомления

  2. Всех тварей на нары пожизненно!!! Скоко можно терпеть эти издевательства над народом?! Да не было бы в стране кризиса, если б эти подонки не воровали! Нарду лапшу на уши вешают, а сами жируют! Суки!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button