Происшествия

Злочинець з Корабельного району намагався пограбувати жінку під Широкобальським шляхопроводом. Злодія затримали

Сьогодні, 12 серпня, близько 7-ої години патрульні отримали повідомлення про бійку, яка відбувається під Широкобальським шляхопроводом.

Під’їжджаючи на місце, інспектори побачили чоловіка, який тікав, і жінку, яка кричала, що він відібрав її сумку. Охоронці порядку наздогнали і затримали втікача, — зазначили в УПП м. Миколаєва.

Заявниця розповіла, що зранку вони з чоловіком йшли на роботу. В цей час до них підбіг підозрюваний та, вихопивши в жінки сумку, хотів тікати, але її чоловік, миттєво зреагувавши, схопив зловмисника за руку. Той в свою чергу почав наносити йому удари руками та ногами, але 63-річний чоловік міцно тримав грабіжника. Коли ж він вже його відпустив, на місце прибули патрульні та не дали зловмиснику втекти.

Затриманим виявився мешканець Корабельного району, який вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Інспектори викликали на місце події лікарів, а до їх приїзду надали потерпілому першу допомогу, обробивши його поранення.

Лікарі поставили попередній діагноз (черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій кисті, множинні гематоми по тілу та голові) та забрали чоловіка до лікарні.

Підозрюваного ж охоронці порядку доставили до відділу поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Надавали видать хороших тумаков. еще ему помощь оказывать.. гниде. Работай иди чтоб не били, дно!

  2. Надо законодательно разрешить нормальным людям ношение личного оружия. Преступники его уже давно имеют.

    1. Полностью согласен.Сам уже который год жду когда примут закон о травматическом оружии для гражданского населения.Но наши власти и депутаты всех уровней очень боятся разрешить ношение оружия рядовым гражданам.Хотя в России и Европе давно уже есть закон о травматическом оружии.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button