КультураОбщество

Миколаївців запрошують на Кіномайстерню міста: знімайте фільм і отримайте 15 тис. грн.

«Майстерня міста» разом з Фестивалем короткометражного кіно «Громадський проектор» у рамках фестивалю Mykolaiv Urban Days оголошує про старт реєстрації команд на Кіномайстерню міста, яка відбудеться впродовж 3-9 вересня 2016 року та присвячена Дню міста Миколаєва.

«Ми збираємо команди молодих та активних містян від одного і більше людей, які бажають під кураторством та допомогою досвідченого режисера зняти власний документальний фільм на тему «Зміни у Миколаєві» та отримати за це призи та можливість змагатись за головну винагороду Фестивалю короткометражного кіно «Громадський проектор» у розмірі 15 тисяч гривень», — зазначили організатори.

Впродовж 10-31 серпня необхідно зареєструвати свою команду за посиланням:
https://docs.google.com/…/1FbWmiT2g1GYGVbx2SBVQsd…/viewform….

Після реєстрації команди, з нею зв’яжеться координатор проекту, який надасть учасникам Кіномайстерні міста домашнє завдання перед зйомками.

3 вересня 2016 року на території Майстерні міста біля будівлі Миколаївської міської ради відбудеться старт Кіномайстерні, де координатори проекту проведуть вступний майстер-клас по зйомці документального кіно, команди оберуть теми зйомок та відправляться, власне, на тиждень у бурхливий світ зйомок документального короткометражного кіно.

Весь тиждень зйомок та монтажу фільмів координатори Кіномайстерні супроводжуватимуть команди та допомагатимуть їм у процесі зйомок та монтажу фільмів.

Ввечері 9 вересня жителі Миколаєва будуть запрошені на перегляд та обговорення знятих фільмів, де будуть обрані переможці, які отримають призи та автоматичну участь зі своїм знятим фільмом у Фестивалі короткометражного кіно «Громадський проектор», який відбудеться 24 вересня, де учасники Кіномайстерні ще й будуть змагатися за головний приз фестивалю у розмірі 15 тисяч гривень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Убрать награду в 15 тыс и на конкурсе не будет ни одного "любителя родного края". Бабло они любят , а не родной край. Это видно по убожеству города и области.

  2. «Зміни у Миколаєві»

    Так положительных "Змін" практически нет, а за отрицательные "Зміни" фонд писюнкевича пятнашку не отслюнявит.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button