Общество

Ще 4 000 кв.м. на "Маяку" повернуто у державну власність

Рішеннями суду за позовом Миколаївської місцевої прокуратури № 2 в інтересах держави в особі Миколаївської облдержадміністрації скасовано незаконні рішення Миколаївської міської ради щодо надання у власність чотирьом громадянам земельних ділянок соснового урочища «Жовтневе» загальною площею 4000 кв м вартістю понад півмільйона гривень для будівництва та подальшого обслуговування житлових будинків та зобов’язано їх повернути у власність держави.

Установлено, що ці ділянки передані у приватну власність без їх вилучення у встановленому законом порядку з постійного користування державного підприємства «Миколаївське лісове господарство» та за відсутності погодження Миколаївського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Завдяки наступальній та принциповій позиції прокуратури, здійснення систематичного контролю за вжиттям службовими особами міської ради заходів, спрямованих на виконання судових рішень, державі повернуто зазначені земельні ділянки, — підкреслила прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Если б нынче правил балбес енакиевский, то уже к речки нельзя было бы по дойти! Твари рыговские, везде заборы 3-х метровые ставили! А сейчас в оппаблоке засели, ждут своего часа подонки!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button