Общество

У Вітовському районі по програмі "Турбота" матеріально допомогли 209 людям

З метою соціальної підтримки мешканців Вітовського району, які опинились у скрутних життєвих обставинах та потребують фінансової підтримки відповідно до Комплексної районної програми «Турбота», яка діє в районі вже не перший рік, передбачено надання одноразової матеріальної допомоги. Відповідно до Положення про надання матеріальної допомоги, така допомога надається один раз на рік за рахунок коштів зазначеної програми.

3 серпня 2016 року у малому залі Вітовської районної державної адміністрації на виконання Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» відбулося засідання комісії з розгляду питань, пов’язаних з виплатою матеріальної допомоги особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, військовослужбовцям, які знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України, демобілізованим учасникам антитерористичної операції на Сході України.

Комісією розглянуто 38 заяв про надання матеріальної допомоги, з них: 10 заяв демобілізованих учасників АТО, 28 заяв від громадян, які опинились у складному матеріальному становищі. Двадцятьом особам буде надано по 500 грн., п’ятеро отримають по 1,000 грн., а десятьом учасникам АТО рішенням комісії буде виділено по 2,000 грн. матеріальної допомоги.

Всього за 7 місяців 2016 року за районною програмою «Турбота» отримали матеріальну допомогу 209 осіб, з них 84 учасників антитерористичної операції, 125 громадян малозабезпечені на загальну суму 223,000 грн.

Питання щодо надання матеріальної допомоги жителям Вітовського району тримається на особистому контролі у голови райдержадміністрації Демчука О.М.

Управління соціального захисту населення Вітовської  райдержадміністрації

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button