Экономика

Підсумки роботи ДПІ за січень-липень 2016р.: скільки податків сплатили підприємці Інгульського та Корабельного районів

ДПІ у Ленінському райони м. Миколаєва за результатами вжитого комплексу організаційних і практичних заходів із розширення бази оподаткування протягом січня-липня 2016 року забезпечено стабільне наповнення державного та місцевих бюджетів.

Так, юридичні та фізичні особи-підприємці Інгульського та Корабельного районів м. Миколаєва сплатили до зведеного бюджету 670,9 млн. грн. податкових платежів. Зокрема, державний бюджет отримав 263,4 млн. грн., до місцевих бюджетів надійшло 407,5 млн. гривень.

У порівнянні з аналогічним періодом 2015 року вдалося забезпечити позитивну динаміку надходжень до державного бюджету — додатково забезпечено 69,2 млн. гривень. За сім місяців 2016 року до місцевих бюджетів мобілізовано на 128,7 млн. грн. більше, ніж в 2015 році. Значну частину надходжень до місцевих бюджетів складає податок на доходи з фізичних осіб – 227,0 млн. грн., плата за землю – 65,1 млн. грн., єдиний податок – 41,3 млн. гривень.

Крім цього, за січень-липень 2016 року забезпечено надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в загальній сумі 179,9 млн. гривень.

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва зазначає, що одними з головних умов досягнення значного рівня надходжень є сумлінне виконання громадянами конституційного обов’язку – добровільної сплати податків; вдосконалення системи адміністрування податків і зборів; впровадження електронних сервісів.

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button