Экономика

Адміністрація СМП «Октябрьск» отримала дозвіл на проведення робіт з експлуатаційного днопоглиблення

Адміністрація спеціалізованого морського порту «Октябрьск» (філія АМПУ) отримала безстроковий дозвіл на проведення робіт (крім будівельних) на землях водного фонду з експлуатаційного днопоглиблення операційних акваторій причалів, водних підходів до них, поглибленого району з якірною стоянкою № 363 спеціалізованого морського порту «Октябрьск».

Дозвіл діє протягом усього періоду експлуатації внутрішніх підхідних каналів, судноплавних каналів та портових акваторій за умови незмінності технічних характеристик акваторії порту, внутрішнього підхідного, судноплавного каналу, визначених паспортом, технологічних рішень та умов виконання робіт.

Завідувач сектору екологічної безпеки Тетяна Білопольська зауважила, що вищезазначені роботи будуть супроводжуватися комплексним екологічним моніторингом. За результатами проведених робіт будуть досягнуті паспортні глибини для забезпечення умов безпечного прийому і обслуговування суден, що дозволить збільшити об’єми та економічні показники вантажопереробки порту.

При експлуатаційному днопоглибленні передбачається виконати поглиблення акваторій порту до паспортних відміток та подальшому щорічному експлуатаційному днопоглибленні.

Про це прес-служба адміністрації СМП «Октябрьск» повідомляє на офіційному сайті АМПУ.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Только баржами возят песок напротив пляжа "Чайка" и скоро с такими темпами буди по колено до самого фарватора )

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button