Общество

Прокуратура завершила досудове розслідування справи миколаївського "володаря підземелля" Романчука

Військовою прокуратурою Південного регіону менше ніж за два місяці завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно Героя України, першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації.

Підозрюваному у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України та його захиснику відповідно до ст. 290 КПК України надано матеріали для ознайомлення, повідомляє управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, 3 червня цього року вказаного службовця разом з радником голови Миколаївської обласної ради викрито під час отримання хабара на загальну суму 90 тис доларів США від директора одного з Товариств за здійснення впливу та прийняття обласною радою і обласною державною адміністрацією позитивного рішення на користь останнього щодо надання дозволу на користування надрами на Новомиколаївському родовищі пиляних вапняків.

Залог за Романчука уплачен его сыном за счет займа, полученного у двух бизнесменов

Довідково: санкція ч. 4 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати посади на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

  1. Кто-то собирает группу из обворованных работников завода "Океан",чтоб прибыть в зал суда и и выразить все, что думают об этом "апельсиновом герое"?

  2. Ни Деревянок,ни Йовбиков-Янценов не видать уже который месяц...Все это свидетельство того,что им перекрыт канал финансирования,а один из кассиров вот-вот,окажется в суде.

  3. В камеру этого хряка! Газовую! И у сцынков все конфисковать!!! Трудовой коллектив должен присутствовать в суде и давать показания!!! На лбу написано"вор"!

  4. Хочется верить в справедливый суд, в порядочность всех, кто причастен к этому не простому преступлению. Народ должен отстаивать свои права, Романчук должен выплатить всем рабочим долг, иначе опять устроят шоу, надоел этот беспредел, скоро будут отлавливать сами, если власть не поймет, что закон для всех одинаков!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button