Происшествия

Увага! Розшук безвісно зниклих

Вітовським ВП Корабельного ВП ГУНП України в Миколаївській області розшукуються Рябець Дмитро Валерійович, 07.03.1995 р.н., мешканець с.Лимани Вітовського району, та Бірюков Олександр Володимирович, 21.06.1986 р.н., мешканець м. Первомайськ.

26.07.2016 р. чоловіки пішли у невідомому напрямку з інтернату, що у с. Лупарево Вітовського району Миколаївської області та до теперішнього часу не повернулися.

Прикмети Рябець Дмитра Валерійовича: на вигляд 22-23 років, середньої статури, обличчя худе, очі світлі, ніс великий, волосся темне, коротке. Був одягнений: у футболку синього кольору, спортивну кофту, штани темно-синього кольору, чорні ботики.

Прикмети Бірюкова Олександра Володимировича: на вигляд 30-33 роки, повної статури, обличчя повне, очі світлі, ніс великий, волосся темне. Був одягнений: у футболку червоного кольору, джинси з прорізами вище колін, капці.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють інформацією щодо місцезнаходження безвісно зниклих, повідомляти до Вітовського ВП Корабельного ВП ГУНП Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Новозаводська, 10-а, або за телефонами: (063)316-79-08, 102.

Відділ комунікації ГУНП
Миколаївської області

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Как вы можете так говорить?! Это больные люди! Они с интерната! Они безобидны! Видимо вы себя не нашли в этой жизни!

    1. комментарий скрыт, и не знаю, что писал Роман! Но больные люди не всегда безобидные! Умственно отсталые очень часто бывают сексуально озабоченными!

  2. Из интерната далеко не безобиные люди выходят, вы не знаете насколько они могут быть опасными и агрессивными...по фото видно сразу-уроды умственно отсталые и маньяки-перступники

  3. эти ребята обокрали одного из больних, и сбежали...одного уже поймали, второго ищут...
    и они далеко не безобидны, это я знаю 100%

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button