Происшествия

Розшукуються свідки скоєння крадіжок у Корабельному районі!

 

Увага! Розшукуються свідки скоєння крадіжок!

Так, 28 липня до поліції Корабельного району звернувся 26-річний потерпілий, який повідомив, що в період з 23:00 год. по 00:30 год. невідомі особи, розбивши скло в дверцятах його автомобіля «ВАЗ-2103», який він залишив біля будинку по вулиці Тернопільській, 79-А, викрали із салону автомагнітолу.

Також до поліції Корабельного району звернулась жінка-приватний підприємець. Вона повідомила, що в ніч з 27 на 28 липня поточного року невідомі особи, пошкодивши захисні ролети, проникли до приміщення магазину, розташованого по вул. Знаменській, 8, та викрали товар, а саме — сумки.

Слідчим відділенням розпочаті кримінальні провадження за ознаками чч.1 та 3 ст.185 КК України «Крадіжка», санкції яких передбачають покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до шести років.

Поліцейські вживають заходів щодо встановлення та затримання винних осіб, — повідомили у відділі комунікації ГУНП Миколаївської області.

Правоохоронці звертаються до громадян, які стали свідками скоєних злочинів, або володіють інформацією, корисною для слідства, повідомити до територіальних відділів поліції, або за телефоном 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button