Общество

До Миколаївщини надійшла вакцина для профілактики сказу

Миколаївщина отримала 2800 доз вакцин для профілактики сказу «РАБІПУР®РСЕС антирабічна вакцина В.Р.», які в рамках міжнародних закупівель придбані Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за кошти держбюджету 2015 року, та 20 доз вакцини «Анатоксин».

«Умирать будем тихо»: укушенная бродячей собакой жительница Николаева жалуется на бездействие властей

Умови збереження перевірили під час робочого візиту до обласної бази спеціального медичного постачання начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Маргарита Капуста, заступник начальника Наталя Кравцова та обласний позаштатний дитячий імунолог Тетяна Оскіна.

З умовами зберігання вакцин, що надійшли, роботою наявного обладнання ознайомив директор обласної бази спеціального медичного постачання Денис Янковський.

Маргарита Олександрівна відзначила задовільні умови збереження вакцин, професійність працівників закладу. Вона поспілкувалась з колективом, ознайомилась з питаннями, що потребують вирішення, потреби закладу та намічені шляхи подальшого вдосконалення роботи обласної бази спеціального медичного постачання.

Найближчим часом буде проведено розподіл отриманих доз вакцин до закладів охорони здоров’я, — повідомляє облздрав.

Вакцина для профілактики сказу не є плановою, а показана лише тим людям, які безпосередньо були покусані тваринами, та яким лікар призначив курс профілактичних щеплень проти сказу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Некоторым ватным комментаторам прописавшимся на Корабелов.инфо как штатные говноразбрасыватели путлера не помешает уколоть такую вакцину.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button