Общество

Я в курсі, що там є проблеми, - голова облради Москаленко прокоментувала накопичення фур в Корабельному районі

Голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко стурбована ситуацією, що сталася з вантажівками по проспекту Богоявленський. Про це йдеться в повідомленні прес-служби облради.

«Я в курсі, що там є проблеми, ми регулярно обговорюємо це питання з в.о.голови обласної державної адміністрації В’ячеславом Бонем щодо фур, які заполонили більшу частину проспекту Богоявленського (від порту «Ніка-Тера» до Широкобальского моста)», — акцентувала Вікторія Москаленко.

13 липня фури заполонили більшу частину проспекту Богоявленського (від порту «Ніка-Тера» до Широкобальского моста), вишикувавшись в чергу на розвантаження. Через це на одній з головних магістралей міста почали виникати затори, а зерновози стали розбивати дорожнє покриття.

Підписання міським головою Олександром Сенкевичем рішення про заборону руху великовантажних та великогабаритних транспортних засобів через територію Миколаєва з 20:00 15 липня до 20:00 п’ятниці 22 липня викликало ряд конфліктів. На в’їзді до Миколаєва з боку Києва, біля так званого «Тернівського кільця» зібралися керівники аграрних підприємств і фірм-перевізників, водії вантажівок, які стали обурюватися тим, що поліція на підставі рішення виконкому Миколаївської міськради не пропускає їх до міста.

У суботу, 23 липня, на об’їзній дороги в Корабельному районі Миколаєва знову накопичився великих вантажівок транспорт, навантажений зерном.

«Ми все це контролюємо, сьогодні шукаємо місце для відстоювання вантажівок. Депутати також можуть контролювати це питання. Сьогодні Голова Державного агентства автомобільних доріг України Євгеній Барах повністю взяв на себе відповідальність за стан доріг Миколаївської області», — наголосила голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. А чего то к Москаленко обращаться, ОНО то все равно ничего не решает, нужно сразу к их бригадиру, Мультику, а это все так шестерки.

  2. А кто такой Сенкевич?, мэр Николаева реально Мультик. Так что к пахану надо к пахану, а Сенкевич занят наращиванием своего IQ И БУХАНИЕМ.

  3. Чтобы уменьшить нагрузку движения транспорта и возможные Дтп, нужно всего лиш ограничть движение днем, для больших грузовиков, к примеру чтобы они не ездели с 6.00 и до 24.00, это фуры зерновозы, фуры которые ездят на пивзавод, на оптлвый рынок, заправочные с бензином и газом и т.д
    Пусть летом ездят в ночной период, а зимой также тлько время к примеру с 6.00 и до 22.00.
    Мало того что эти авто весом в 20 тонн ломают дороги, так и создают аварийные ситуации и загромождают проезд, дороги.
    Если бы это решал мер, былобы хорошо.
    А так, наверное нам скоро прийдется днем выходить на дороги и разгонять фуры.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button