Происшествия

В Корабельному районі рецидивіст погрожував дитині ножем, щоб заволодіти грошима з сейфа, - повідомила прокуратура

Миколаївською місцевою прокуратурою № 2 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розбійного нападу на неповнолітнього у Корабельному районі м. Миколаєва 18 липня цього року.

Приблизно о 23:30 годині невідомий здійснив на вулиці напад на неповнолітнього та, погрожуючи ножем, примусив піти до квартири останнього, де заволодів грошовими коштами родини у сумі 6000 грн, які зберігалися у сейфі, — повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Наступного дня правоохоронцями зловмисника було затримано. Ним виявися 23-річний місцевий мешканець. Йому повідомлено про підозру за ч.3 ст.187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

До того ж встановлено, що останній був засуджений до позбавлення волі та перебував у розшуку.

Наразі злочинець знаходиться під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна. 

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. мне росказывал малой кторый знает етого диму внука ограбленой некто ему не угрожал етот внук сам вынес сейф на площадку тот его вскрыл и етот 23-летний тип взял денег и внук тоже взял денег

  2. да ето тоже не спасает его от наказания но не в таком виде прежде всего там надо внука наказатьа вся вина на внуке а портом уже на 23-летнем парне

  3. Скажу больше, я тоже знаю эту историю!
    В тот день мы сидели возле компьютерного на рынке "Феникс" около 24:00 подошел этот внук которого зовут Дима и прямым текстом всем задал вопрос "Кто умеет вскрывать сейфы?Я заплачу!" Возможно его даже видно на камерах.
    В итоге пошли с ним 2е человек 23 летний "рецедевист" который и мухи не обидет!!! И Вольхин Александр. Пришли они прибле зительно через пол часа

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button