Общество

Навчання на "Ніка-Тері" пройшли "на досить високому організаційному рівні"

Протягом 19-20 липня на території ТОВ «Морський спеціалізований порт Ніка-Тера» пройшло показове комплексне спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту.

Участь у даному заході взяли заступник начальника управління планування та координації заходів цивільного захисту Департаменту організацій заходів цивільного захисту ДСНС України Сергій Осипенко, тимчасово виконуючий обов’язки голови Миколаївської облдержадміністрації В’ячеслав Бонь, начальник Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Максим Грицаєнко, голова ТОВ «МСП Ніка-Тера» Олександр Гайду, представники Херсонської, Вінницької, Кіровоградської та Одеської областей, спеціалізовані служби цивільного захисту підприємства тощо.

В рамках першого дня навчання відбулося відпрацювання ряду ввідних, серед яких: ліквідація наслідків надзвичайної події, пов’язаної з погіршенням метеорологічної ситуації, введення режиму «Підвищена готовність» для органів управління та сил цивільного захисту підприємства, вибух зернового пилу на місці проведення зварювальних робіт.

За результатами навчань була проведена детальна оцінка дій кожної об’єктової ланки, що залучалася до відпрацювань та готовності спеціалізованих служб та формувань підприємства до реагування на всі ймовірні надзвичайні події та ситуації.

Після ознайомлення членами комісії з усіма відповідними документами, яке проходило на другий день, відбулося підсумкове засідання, на якому до відома присутніх було доведено результати показового комплексного спеціального об’єктового навчання з питань цивільного захисту, яке проходило на території ТОВ «Морський спеціалізований порт Ніка-Тера», зазначено про виявлені недоліки та надано відповідні рекомендації, — повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Сергій Осипенко зазначив:

«Показові навчання пройшли на досить  високому організаційному рівні. Дякуємо керівництву підприємства та області за проведену роботу та гідну підготовку до проведення зазначеного заходу»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button