Общество

За 18 днів миколаївці здали 125 одиниць зброї та 1420 боєприпасів

З 1 липня 2016 року в Україні та Миколаївській області триває місячник добровільної здачі зброї, метою якого є надання можливості громадянам здати до відділів та відділень поліції незареєстровану вогнепальну зброю, спеціальні засоби самооборони, боєприпаси та вибухові матеріали.

Станом на 18 липня 2016 року мешканці Миколаєва і області здали до підрозділів поліції ГУНП в Миколаївській області 125 одиниць різноманітної зброї, з яких: 1 — нарізна зброя армійського зразку, 1 — мисливська нарізна зброя, 114 одиниць мисливської гладкоствольної зброї, 3 холодної, 5 саморобних, 7 пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу гумових куль, 47 одиниць газової зброї, 1420 шт. різноманітних боєприпасів, 1 снаряд та 5 гранат, повідомляє відділ комунікації ГУНП Миколаївської області.

Правоохоронці нагадують, що місячник добровільної здачі зброї триває до 31 липня 2016 року. Громадяни, які у вказаний період добровільно здаватимуть до органів поліції зброю або боєприпаси, звільняються від будь-якої відповідальності за незаконне їх зберігання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button