Общество

Сєнкевич представив нового директора КВП з організації харчування у навчальних закладах Миколаєва - ним став менеджер з Києва

Сьогодні, 14 липня, мер Миколаєва представив нового директора Комунально-виробничого підприємства з організації харчування у навчальних закладах Гліба Новоторова керівництву дитсадків і колективу КОПа.

Олександр Сєнкевич розповів, що через активну критику колишнього керівництва цього підприємства було прийнято рішення провести відкритий конкурс на посаду директора Комунально-виробничого підприємства з організації харчування у навчальних закладах.

Ильюк обратился к прокурору Николаевской области по поводу гнилых продуктов для детей

Прозорий конкурс був покликаний допомогти обрати справжнього фахівця, професіонала, який знає, як налагодити роботу підприємства.

IMG_7100

Мер поділився своїм баченням того, як повинен розвиватися КОП:

«Моє бачення розвитку КОПа таке. Він повинен бути комбінатом, який готує їжу, її зберігає і доставляє спеціальним транспортом у дитячі садки і школи. Далі, я вважаю, нам необхідно переходити до лікарень. А також — до армії. Якщо ми будемо годувати дітей, пацієнтів у лікарнях, армію, то КОП буде одним з найкращих і найприбутковіших підприємств у Миколаєві. Хоча для нас найважливіше — не прибуток, а якісна їжа для наших дітей».

IMG_7097

На думку Сєнкевича, директор КОПа, у першу чергу, має бути якісним управлінцем, який добре розбирається у тому, як правильно налагодити бізнес-процеси.

«Коли я вибирав керівника цього підприємства, мене цікавило, щоб він був не хорошим кухарем, а хорошим менеджером. Щоб у нього було стратегічне бачення і план дій. З усіма директорам комунальних підприємств я підписую контракт на рік з випробувальним терміном на 3 місяці. Оскільки вважаю, що за один рік можна зрозуміти, як людина працює. А за перші 3 місяці вона повинна показати свою стратегію, бачення роботи з колективом. Протягом цих трьох місяців я буду зустрічатися з колективами підприємств і спілкуватися з ними без керівництва, щоб дізнатися, як колективи оцінюють роботу керівника, його досягнення або ж поразки», — зазначив мер.

IMG_7115

Мер попросив присутніх стати помічниками нового директора КОПа, пропонувати шляхи вирішення проблемних питань.

IMG_7101

Гліб Новоторов розповів про себе. Освіту він здобув у Київському політехнічному інституті. Також навчався у Харківському фінансово-економічному інституті. Крім цього, Гліб Олександрович пройшов більше десятка різних бізнесових і психологічних тренінгів. А на даний момент навчається у Міжнародній бізнес-школі.

IMG_7122

Новий директор КОПа розповів про ті завдання, які він буде вирішувати у першу чергу: «Потрібно описати всі бізнес-процеси, які відбуваються в КОПі. На сьогодні я не знаю, у якому вони стані. Тому наше завдання — їх описати і привести до тієї моделі, яка має бути. Основна модель — це переведення роботи КОПу на процесну систему управління, сертифікація за міжнародними стандартами, безпека харчових ланцюжків».

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Много умностей, но мало деятельностей. Сертификация понятно нужна, но слишком это все далеко тут у нас до "долгоиграющих" стандартов. Менеджмент должен быть обновлен на 80%, чтобы он понимал что он него требуют, а не крысил продукты как это воспринималось за нормы всю его жизнь совковую. Если просто меняется глава - то значит просто для того, что бы был свой человек на нужной должности.

    1. Посмотрим...ведь всегда хочется верить в лучшее...но как показывает практика...
      Ладно, тьфу тьфу тьфу, не будем о плохом! Нужно верить в лучшее!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button