Экономика

Запущен швидкістний потяг "Інтерсіті" «Київ – Миколаїв – Херсон»

Укрзалізниця на літній період запустила потяг сполученням Київ – Миколаїв – Херсон. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян разом із першим заступником Євгеном Кравцовим та керівником Укрзалізниці проінспектували потяг перед його відправкою у перший рейс. Це поїзд категорії «Інтерсіті», він не новий, але повністю відремонтований та достатньо комфортний.

«Ми запускаємо потяг «Київ – Миколаїв – Херсон». Це якісний Інтерсіті, відреставрований в українських депо. Найближчим часом буде доданий вагон-ресторан. Я сподіваюсь, що пасажири оцінять зручності прямого сполучення. Фактично, ми запускаємо швидкісне сполучення по всій Україні», — зазначив Володимир Омелян.

Міністр також підкреслив, що наразі цей потяг призначено на літній період, але якщо у пасажирів буде попит, він може стати постійним.

Після відправлення потягу Міністр разом з Євгеном Кравцовим та Войцехом Бальчуном проінспектували ще два випадкових потяги Південної та Західної залізниці, які якраз перебували на платформах вокзалу Київ-Пасажирський.

Новий швидкісний поїзд Інтерсіті №765/766 «Київ-Миколаїв-Херсон» курсуватиме щоденно. Подорож з Херсона до Києва триватиме 7 годин 10 хв., а з Миколаєва – 6 годин 30 хв.

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

    1. Вагон 2го класса из Николаева в Киев поездом 765 стоит 193грн против 141грн обычным плацкартом на 210 пасс, купе 236грн. Учитывая что 765 идет 6:24, а 210 идет 14:27, то получается не так уж и плохо, кроме одного - Интерсити, похоже, заточен под отдыхающих и приезжать в Киев в 23:07 по рабочим делам как-то не удобно, да и 210 со своими 12:01 прибытия тоже не очень удобный, не то что раньше, без пятнадцати шесть утра приехал и в семь вечера уехал, за один день можно было дела порешать.

      1. нету его. петиция в спортлото даже писалась за возврат этого рейса, но всем как известно безразлично.
        пруф, расписание с uz.gov.ua - http://goo.gl/4HjKku

      2. нет его больше. даже петицию с спортлото писали за возврат этого рейса, но всё как всегда. зайди на уз.гов.уа и убедись.

  1. Кому он нужен с таким рассписанием!в 11 ночи искать гостиницу или родственников будить.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button