Общество

Голова Вітовської РДА Олександр Демчук відвідав дитячий табір "Степовий птах"

Голова Вітовської районної державної адміністрації Олександр Демчук відвідав спортивно-патріотичний дитячий табір «Степовий птах» з метою ознайомитись з умовами в яких проживають діти під час перебування в таборі.

Олександр Демчук поспілкувався з працівниками табору та волонтерами (Луняка Людмила, Семенда Олена), які перебували на території табору, повідомили в РДА.

Волонтера из Корабельного района Дадеу, приближенного к руководству ОГА, обвинили в воровстве денег детского лагеря «Степовий птах».

Голова РДА зазначив що місцевість в якій знаходиться табір сприяє оздоровленню – це і ліс, і річка, і віддаленість табору від автошляхів (Спортивно-патріотичний дитячий табір «Степовий птах» знаходиться на березі Південного Бугу, недалеко від соснового лісу).

Також Олександр Демчук поцікавився, які проблеми є в таборі і в чому є найперша необхідність та зазначив, що в межах своїх повноважень і можливостей сприятиме їх вирішенню.

«Люди, вы сила!» Николаевцы встали на защиту детей АТОшников и волонтеров, которых пытались выгнать с базы отдыха

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Тоже мне условия позволяют, где его глаза он что слепой!!!??? Возьмём так наизаметку что ето уже не речка а болото, вода ужасная, до леса минут 15 идти, и ничего страшного что совсем рядом находиться шламохранилише от Нгз, что при малейшом ветре летить красная пиль((((

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button