Экономика

В адміністрації СМП «Октябрьск» відбулося засідання Ради порту

29 червня 2016 року в адміністрації спеціалізованого морського порту «Октябрськ» відбулося засідання Ради порту. Про це на сайті АМПУ повідомляє прес-служба адміністрації СМП «Октябрьск».

На порядку денному розглядалися наступні питання: обмеження державного агентства автомобільних доріг України «Укравтодор» руху великовантажного транспорту протягом літнього періоду, виконання плану вантажопереробки 2016 року в спеціалізованому морському порту «Октябрьск», питання формування знижок на перевезення вантажів залізницею.

За результатами наради було прийнято рішення посилити роботу з перевізниками щодо дотримання габаритно-вагових нормативів і обмежень «Укравтодору», провести зустріч з експедиторськими компаніями з питань залучення додаткових вантажопотоків і труднощів, що виникають в процесі обробки вантажів і обслуговування транспортних засобів в СМП «Октябрьск».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. ПОРТ!))) Зарплаты порезали! работать берут только брата и свата ))) рабочие места не появляються(((-даже званить в отдел кадров безполезно-зачем он там еще?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button