ОбществоПолитика

Триває утворення Галицинівської спроможної громади

«Ви пройшли довгий шлях від заперечення до розуміння і згоди», — про це голова Вітовської районної державної адміністрації Олександр Демчук говорив під час першого засідання спільної робочої групи з утворення Галицинівської спроможної громади.

Відповідно до перспективного плану до Галицинівської спроможної територіальної громади входять Галицинівська, Лиманівська, Прибузька та Українківська сільські ради

«Ви пройшли довгий шлях від заперечення до розуміння і згоди на об’єднання. Ми не раз спілкувались з цього питання. Я переконаний в тому що ви зробили правильний вибір. Об’єднання насамперед приносить вигоду людям, мешканцям тих громад які ви представляєте», – зазначив Олександр Демчук.

Також голова райдержадміністрації запевнив, що районна влада буде сприяти і допомагати в вирішенні тих проблем, що будуть виникати на шляху створення спроможної громади: «Ми не вмиваємо руки – кожен працівник державного органу від голови райдержадміністрації до спеціаліста в першу чергу ваш помічник».

До членів спільної робочої групи увійшли голів відповідних сільських рад, що надали згоду на об’єднання — Іван Назар, Наталія Панашій, Володимир Карунський та Вікторія Маслак, депутати районної та сільських рад. На першому засіданні члени робочої групи вже розглянули і обговорили проект спільного рішення про об’єднання.

В засіданні приймали участь голова Вітовської районної ради Ігор Матвєєв та голова офісу реформ Валентин Бойко, які привітали представників сільських рад з першим вагомим кроком до створення спільної громади.

zhovtnevy.mk.gov.ua

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button