Общество

Весело проходить відпочинок дітей у пришкільних таборах

 

З метою реалізації Державної програми відпочинку та оздоровлення дітей у літній період при Миколаївській ЗОШ № 33 відкрився пришкільний відпочинковий табір»Сонечко» денного перебування. Весело тут проходить відпочинок дітей.

31 травня у теплій атмосфері відбулося знайомство дітей. Діти з великим бажанням працювали над створенням емблеми свого загону. Проведено конкурс малюнків на асфальті.

шкільний табір у школі №33

1 червня в таборі відзначали свято дня Захисту дітей. Між загонами «Усмішка» і » Дружба» були проведені спортивні змагання. Всіх учасників змагань було нагороджено призами.

7 червня діти продемонстрували свої таланти на святі бантиків. Діти співали, читали вірші, приймали участь у конкурсах. Було дуже весело!

Свята проводила педагог-організатор Лісачова Н.Ф.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. подивіться також як у школі №1 організували табір для молодших класів і для 5-7 класів. Дякую їм, як мама, вони організували поїздки в Очаків, Ольвію, на полігон, проводять різні майстер класи, конкурси, спортивні ігри, змагання, допомагають їм волонтери з козацької громади, з університету Сухомлинського. А наостанок готують ще і виступ дітей.

  2. В школі №40 також діє пришкільний табір, моя донька задоволена, кожен день нові цікаві завдання та квести, сюрпризи та несподіванки. Дякую організаторам та нашій школі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button