Происшествия

В Корабельному районі біля дитсадка невідомий порізав чоловіка

4 червня до поліції з лікарні надійшло повідомлення про госпіталізацію 32-річного чоловіка з колото-різаним пораненням тулубу, пошкодженням нирки та раною вуха.

У зв’язку із перебуванням потерпілого у важкому стані все, що вдалось з’ясувати поліцейським, це те, що тілесні ушкодження він отримав від невідомого під час конфлікту, який стався близько 11:00 год. в Корабельному районі Миколаєва, поблизу дитячого садка в районі вул. Товстого. Після того, що відбулось, чоловік встиг зателефонувати знайомому та попросити викликати «швидку».

Встановлюються обставини злочину. Правоохоронці розшукують свідків правопорушення та звертаються до громадян, які володіють інформацією, що допоможе у розкритті злочину, повідомити до Корабельного відділу поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. Янтарна, 64, або за тел. (0512)25-20-02, 102.

Відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області також повідомляє, що в одному з селищ Жовтневого району в результаті сварки із сусідом отримав тілесні ушкодження 30-річний місцевий мешканець. Конфлікт між нетверезими чоловіками відбувся 4 червня близько 21:30 год. у смт. Первомайське біля магазину по вул. Свердлова. В ході з’ясування стосунків потерпілий вдарив знайомого в обличчя. Ображений сусід пішов додому, взяв ножа та, повернувшись, спричинив поранення кривднику.

Медики встановили діагноз чоловіку: колото-різані рани черевної порожнини та грудної клітини. Відносно 31-річного зловмисника вирішується питання про оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Слідчими підрозділами поліції розпочаті кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button