Спорт

"Вражень у мене – на все життя". Миколаївські боксери повернулися з Всеукраїнського турніру з медалями

Четверо вихованців юнацької спортивної школи «СДЮСШОР 6» показали якісний і красивий бокс на Всеукраїнському турнірі пам’яті тренера Корольова у Броварах, що недалеко від Києва. Уся команда повернулась додому із призовими місцями.

Перше місце вибороли Андрій Кобельчук та Максим Філевський. Бронзові місця дістались Кирилові Єпанешнікову та Максиму Альохіну.

Хлопцям всього по 13 років, боксом вони почали займатись відносно нещодавно, але під керівництвом свого тренера Віталія Бакальця вже досягли значних результатів.

“Я дуже задоволений виступом команди. На турнірі було більше 70-ти учасників з усієї України і противники були сильними, але хлопці не підвели і в Миколаїв ми повернулись, я вважаю, переможцями”, — поділився враженнями від змагань тренер Віталій Бакалець.

 

Оскільки турнір тривав 3 дні, команда окрім змагань встигла погуляти Києвом, а також зустрітись з Віктором Постолом, чемпіоном світу з боксу за версією WBC та Юрієм Нужненко, колишнім чемпіоном серед професіоналів за версією WBA.

“Це була було несподівано – особисто поговорити із такими спортсменами. Вони ж вже чемпіони і у нас до них було стільки питань. А вони на всі відповідали. Вражень у мене – на все життя”, — розповідає юний боксер Андрій Кобельчук.

Турнір з боксу серед школярів проводиться в Броварах вже в одинадцяте. Присвячений він заслуженому тренеру Ігорю Корольову. Ці змагання – одні з найважливіших в Україні для боксерів такого віку. Часто переможців потім запрошують на навчання у Броварське вище училище фізичної культури, яке колись закінчив Володимир Кличко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button