Происшествия

Мешканку Корабельного району пограбував злочинець

29 червня  до Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївської області звернулась 30-річна місцева мешканка та повідомила, що на перехресті вул. Національної гвардії та вул. Станіславського її пограбував злочинець.

Заявниця розповіла правоохоронцям, що близько 22:45 год. до неї підбіг невідомий чоловік і, штовхнувши, вихопили з її рук сумку, в якій знаходились 200 гривень та особисті документи, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 КК України «Грабіж», санкція якої передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Правоохоронці звертаються до громадян, які стали випадковими свідками зазначеного злочину, або володіють будь-якою інформацією, що може стати корисною для слідства, повідомити за адресою: м. Миколаїв, вул. Янтарна, 64, або за телефонами: (0512) 25-20-02, 25-30-55, 53-13-35, 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Шо такое? Красивые копчики на красивых машинах с красивой зарплатой не справляются? Так пусть РОВД работает. А, там работать некому. Всех же разогнали.
    Витя, вернись, мы все простим!

  2. отстреливать давно пора уже быкоту. За первое воровство нужно кисть правой руки ампутировать, без права получения инвалидности, за второе воровство руку по локоть ампутировать без права получения инвалидности, за третье - ампутировать правую ногу полностью без права получения инвалидности и так чтоб протез нельзя было одеть. Вот тогда может страх будет какой-то. Все гуманно, никого не убиваем, и наказание серьезное. Кто ЗА? Петицию президенту подписываем?
    Кстати воровство касается не только гопников, а коррупционеров тоже!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button