Происшествия

На Миколаївщині за минулу добу вигоріло понад 2 га сухої трави та сміття

За минулу добу, з 26 по 27 травня, до Служби порятунку «101» 14 разів надходило повідомлення про виникнення пожеж сухої трави та сміття на відкритих територіях. Дані випадки виникали у містах Миколаїв та Очаків, а також у Врадіївському, Вітовському, Миколаївському, Березнегуватському та Снігурівському районах.

Загальна сукупна площа, яку пройшов вогонь, склала понад 2 га. У переважній кількості випадків знищено лише суху траву та сміття, однак при гасінні пожежі, яка виникла у Врадіївському районі, існувала загроза перекидання полум’я на не експлуатовану будівлю. Завдяки своєчасно вжити заходам рятувальникам вдалося не допустити збільшення території горіння та врятовано будівлю від знищення.

Основною причиною виникнення пожеж залишається людський фактор – необережне поводження з вогнем, підкреслили у ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Головне управління ДСНС України у Миколаївській області звертається до всіх мешканців та гостей нашого краю! На території області встановлений 5 клас пожежної небезпеки, тому ризик загорань на відкритих територіях досить великий! Не провокуйте виникнення пожеж у природних екосистемах! Не нехтуйте основними правилами безпечної поведінки! Бережіть себе та оточуюче середовище! В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку «101»!

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. В области объявлен наивысший уровень пожароопасности. Но эта чудо-власть даже не удосужилась обочины центральных трасс скосить. Больше говорить не о чем.

    1. Про обочины:
      Как заставить власть заметить проблему, чтобы детки не подвергались опасности смерти, на тротуар по объездной дороге?
      Как заставить заасфальтировать тротуар?

      Дорогу асфальтируют полным ходом круглосуточно, а тротуаром назвать то , что у дороги нельзя и детям приходится ходить прямо по проезжей части. Жители подходили к работающим асфальтоукладчикам- тем наплевать. И всем властьимущим наплевать на эту самую главную проблему ПМК и объездной.

      А мы смотрим на заграницу- они сначала внутри страны наводят порядок, а потом уже смотрят за кордон.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button