Происшествия

В Корабельному районі пограбували молодого чоловіка

17 червня 2016 року до Кривоозерського відділення Врадіївського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернувся 43-річний мешканець м. Миколаєва, який повідомив, що, знаходячись біля АЗС, розташованої на околиці смт. Криве Озеро, став жертвою грабіжників.

Як з’ясувалось, подружжя, відпочиваючи у транспортному засобі, почули звук, що нібито розбилось скло. Повернувшись, чоловік та жінка побачили, що невідомий чоловік, розтрощивши віконне скло в дверцятах авто, схопив із салону сумку, в якій знаходились 3000 доларів США, мобільний телефон і особисті документи, та побіг до автомобіля, на якому втік. Потерпілі почали наздоганяти грабіжників, але марно.

Того ж дня, до поліції Корабельного району звернувся 32-річний місцевий мешканець. Зі слів заявника, близько 12:10 год. він повертався додому та, проходячи біля будинку №1/1 по вул. Металургів, до нього ззаду підбіг невідомий та, штовхнувши потерпілого, зірвав із його шиї золотий ланцюжок із кулоном та втік, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області.

Потерпів від дій грабіжника і 25-річний мешканець м. Миколаєва. Чоловік повідомив, що 19 червня поточного року близько 05:00 год. біля бази відпочинку «Одема-Юг», що розташована у с. Коблеве Березанського району, його пограбували. Невідомий чоловік, штовхнувши потерпілого, зірвав із його шиї золотий ланцюжок та, вихопивши із рук мобільний телефон, зник у невідомому напрямку.

Слідчими відділеннями підрозділів розпочаті кримінальні провадження за ознаками ч.1 та ч.2 ст.186 «Грабіж» КК України, санкції яких передбачають покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до шести років. Вживаються заходи щодо встановлення та затримання зловмисників.

Правоохоронці звертаються до громадян, які стали свідками скоєння злочинів, або володіють інформацією, корисною для слідства, повідомити до територіальних відділів поліції, або за телефоном 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button