Происшествия

В Миколаєві сім годин горіло сміттєзвалище, залучались пожежники Вітовського району (ВІДЕО)

21 червня о 18:20 до оператитвно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області від громадян почали надходити численні повідомлення про пожежу сміття на відкритій території  Інгульського району м. Миколаєва.

На місце події було направлено чергове відділення державної пожежно-рятувальної частини з охорони Інгульського району міста. Після прибуття встановлено, що відбувається полум’яне горіння приблизно у 8 місцях колишнього кар’єру, де проводиться несанкціоноване викидання сміття населенням. Після оцінки ситуації прийнято рішення про додаткове залучення ще двох відділень ДПРЧ з охорони Інгульського та  Вітовського районів міста. Також для підвозу води прибули водовозки від  ПАТ «Миколаївводоканал» та фірми «КАРС Клінінг».

О 00:10 пожежу локалізовано, а о 01:30 ліквідовано на площі 2 000 кв. м. До її ліквідації залучались: оперативна зміна ГУ ДСНС України у Миколаївській області, 3 одиниці техніки та 15 чоловік із числа особового складу від Служби порятунку та 2 водовозки.

На сьогодні відкритого горіння немає. Для забезпечення моніторингу ситуації  на місці перебуває черговий караул державної пожежно-рятувальної частини з охорони Інгульського району міста.

Щоб припинити тління та задимлення, необхідно засипати сміття шаром ґрунту, тому органами місцевої влади вирішено питання залучення  інженерної техніки − бульдозерів − для засипки  території.

Причина пожежі встановлюється. Ситуація перебуває під контролем місцевих органів влади та ГУ ДСНС України у Миколаївській області, запевнили у ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. пускай ети уроды которые его без разрешения выкидывают и тушат,полюбому рядом живут..

  2. Объясните толком,в каком районе свалка горела? А то Ингульский,Витовский...Это где?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button