Экономика

За втручання прокуратури суд скасував незаконну реєстрацію 157 га земельної ділянки акваторії Бузького лиману

 

Одеський апеляційний адміністративний суд погодився з позицією прокуратури Миколаївської області, що реєстрація земельної ділянки акваторії Бузького лиману площею 157 га вартістю майже 1,7 млн грн проведена державним кадастровим реєстратором з порушенням вимог діючого законодавства.

Через Корабельный район будет дополнительно проходить 7 млн т грузов — семья «регионалов» Фалько строит портовый терминал

 

Так, державну реєстрацію земельної ділянки, яка відводиться в оренду товариству, здійснено за відсутності позитивного висновку державної експертизи землевпорядної документації про погодження проекту землеустрою.

Реагуючи на порушення, прокуратура звернулась до Миколаївського окружного адміністративного суду з позовом в інтересах держави про визнання протиправними дій державного кадастрового реєстратора та зобов’язання вчинити певні дії, який задоволено в повному обсязі.

Суд отменил незаконную регистрацию земли, выданной Мериковым
семье «регионала» под строительство порта в Галициново

Одеським апеляційним адміністративним судом рішення суду першої інстанції залишено без змін, апеляційну скаргу товариства – без задоволення.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button