Общество

"У вас є можливість доказати, що ви відрізняєтеся від попередників", - відкритий лист Сєнкевичу щодо "маєтка" Антощенка

У соцмережі facebook активним борцем проти розбазарювання земельного фонду Миколаєва Ігорем Дерев’янко опубліковано відкритого листа, адресованого міському голові Олександру Сєнкевичу:

«Відкритий лист меру міста Миколаєва Сенкевичу щодо крайньої та остаточної можливості повернення миколаївцям берегу
П. Бугу у Корабельному районі, який «роздерібанив» «регіонал» Антощенко!!!

Шановний, Олександр Федорович, у вас є можливість доказати, що ви кардинальним чином відрізняєтеся від ваших владних попередників, більшість з яких корупціонери, які «пороздавали» скоробагатькам місто.

Очередная афера бывшего электрика на пляже в Корабельном

Декілька років тому старенька водолазно-рятувальна станція по вул. Ватутіна, 1, раптово та протизаконно перетворилась на «маєток феодала» Антощенко, а міською радою було виділено 7 тыс. 635 кв.м. землі. І все це у водоохоронній зоні.

Кто и как «пилил» берег в Корабельном

У 2015 році, під «тиском» громадськості, Господарський суд Миколаївської області виніс ухвалу на користь громади.

На суд по «Межигорью Антощенко», расположенному в Корабельном,
пришли пикетчики, а ответчик не явился (Видео)

При цьому сама міськрада, попередник Гранатуров, у судових засіданнях, діяла на користь Антощенко.

Cуд частично удовлетворил иск прокуратуры по
«Межигорью Антощенко» в Корабельном районе

Нажаль пізніше Одеській апеляційний господарський суд скасував цю ухвалу, бо не «знайшов доказів», що об’єкт знаходиться на берегу. Мабуть добре занесли?

Особняк под видом водолазной станции на берегу лимана
в Корабельном районе остался у Антощенко — решение ОАС

Генеральна прокуратура подала касацію у Судовою палату у господарських справах Верховного Суду України. Засідання повинно було відбутися 15.06.16 року. На розгляд справи у Києві прийшли активісти і раптом, дивним чином, він переноситься «за відсутністю кворуму» на 22.06.16 року.

Зараз «м’яч на вашій стороні поля» і Ви єдиний, хто реально може вирвати ділянку берега з пазурів приватників та повернути її народу. Просто Вам треба направити на наступне засідання Верховного Суду 22 червня кваліфікованого юридичного представника міськради (міськвиконкому) з відповідними документами, визнати позов прокуратури, каятися (визнавати попередню позицію помилковою), докласти усіх можливих зусиль, щоб берег лишився місту. А міськрада є стороною процесу. Організовуйте та посилайте в столицю групу підтримки з громадськості, журналістів.
І Ви чітко відмежуєтеся від «дерібанщиків» та корупціонерів!

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко І.А.»

Нагадаємо, ми писали:

Антощенко продает водолазную станцию как жилой коттедж!;

Как разрастается «Межигорье» депутата Антощенко, расположенное в Корабельном районе

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. Антощенко треба було давно розкуркулювати, а так є можливість посадити його разом з Романчуком, а все майно і нерухомість,що належитьйому і його сім,ї - конфіскувати. З того ж маєтку, що збудований на місці рятувальної станції, треба зробити дитячий оздоровчий табір

    1. сильно жирные там номера для интернатовских детей. если там что-то делать для детей то как минимум образовательное с экономическим/компьютерным направлением. или целый научный/инвестиционный центр, чтобы с разных городов приезжали на проведение конференций, создание стартапов, инвесторы всякие. бизнес центр, но с крылом и для молодежи. вот тогда будет максимальный толк от этого скворешника.

      1. ФУ ПРОТИВНО ЧИТАТЬ :"сильно жирные там номера для интернатовских детей." МОЖЕТ ДЛЯ ВАС И ЖИРНО, А ДЛЯ ДЕТЕЙ НЕТ... КТО ДАЛ ВАМ ПРАВО РАЗДЕЛЯТЬ ДЕТЕЙ НА ИНТЕРНАТОВСКИХ И НЕ ИНТЕРНАТОВСКИХ?!!!

      2. та все равны. просто интернатовским наверно не нужна такая роскошь... а вообще если отберут хатку, то отдать нужно водолазам. это же водолазная база!

  2. А мне вообще нравится , как люди сразу накинулись что либо забрать ) вы много видили , чтоб возвращали , да еще тем более отбирали и детям отдавали ? Не дождемся мы , чтоб забрали у Романчуков , Антощенок и всей остальной воровской компании ! Точно не при нынешней власти !

    1. Ну, в нынешних реалиях общественное мнение многое значит, хоть призрачная, но надежда есть, к тому же народ требует не смены вора на вора, а конфискацию в пользу государства.

  3. Этих сволочей надо раскулачивать по всей стране включая президента и на вырученные деньги экономику нашей страны за месяц можно поднять

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button