Общество

Поліція посилює контроль за перевезенням небезпечних вантажів

Правоохоронці нагадують, що у водіїв транспортних засобів, які перевозять небезпечні вантажі, крім обов’язкових для кожного керманича, також мають бути в наявності свідоцтво про допущення транспортного засобу до перевезення зазначених вантажів, ДОПНВ-свідоцтво про підготовку шоферів, письмові інструкції на випадок аварії чи надзвичайної ситуації, погодження дорожнього перевезення небезпечного вантажу підвищеної небезпеки, виданого підрозділами превентивної діяльності апарату та головних управлінь Національної поліції.

Також поліцейські приділять увагу відповідності маркування транспортних засобів відповідної категорії інформаційними таблицями або знаками табло небезпеки, чинності та належному оформленню перевізних документів, повідомляє відділ превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області.

Національна поліція звертається до суб’єктів з надання послуг по перевезенню небезпечних вантажів з проханням відповідально поставитися до своїх обов’язків та здійснювати свою діяльність виключно в рамках чинного законодавства України.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Ничего они не котролюють так как сами ничего не знают по перевозке опасного груза!Чтобы знать то надо проходить обучение и не месяц.А нынешние полицейские в обычных правил дорожного движения не ориентируются.Так что это лапша,что они контролируют.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button